Primii turişti spaţiali de la Virgin Galactic au avut parte de o „experienţă suprarealistă”

Primii turişti spaţiali de la Virgin Galactic au descris călătoria drept o „experienţă suprarealistă”, potrivit CNN.

444 afișări
Imaginea articolului Primii turişti spaţiali de la Virgin Galactic au avut parte de o „experienţă suprarealistă”

Primii turişti spaţiali de la Virgin Galactic au avut parte de o „experienţă suprarealistă”

Avionul spaţial propulsat de o rachetă al companiei Virgin Galactic a transportat joi primul său grup de turişti într-o scurtă călătorie în spaţiu.

Antreprenorul Keisha Schahaff şi fiica sa Anastatia Mayers au fost primele călătoare spaţiale din Antigua. Lor li s-a alăturat Jon Goodwin, care a concurat în proba de canotaj de la Jocurile de vară de la Munchen din 1972. Goodwin a devenit a doua persoană cu boala Parkinson care a călătorit în spaţiu.

Mayers a declarat că a fost „uimită" de experienţa de a vedea Pământul din spaţiu, iar Goodwin a descris călătoria de o oră ca fiind „o experienţă complet suprarealistă".

Miliardarul Richard Branson a fondat compania Virgin Galactic în 2004. Până în prezent, compania a adunat 800 de clienţi care au plătit călătoria şi aşteaptă să fie transportaţi în spaţiu. O călătorie costă sute de mii de dolari şi necesită o lungă aşteptare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici