Primul caz de coronavirus confirmat într-o Primărie din Prahova. Contactul-sursă nu a fost identificat

  • A fost confirmat primul caz de COVID-19 la o Primărie din Prahova, fiind vorba de Poiana Câmpina.
  • O angajată din administraţia locală a fost testate după ce prezenta simptome iar rezultatul a fost pozitiv.
  • 25 de persoane, colegi şi apropiaţi, sunt în autoizolare.
23494 afișări
Imaginea articolului  Primul caz de coronavirus confirmat într-o Primărie din Prahova. Contactul-sursă nu a fost identificat

Primul caz de coronavirus confirmat într-o Primărie din Prahova

Prefectura Prahova a anunţat, sâmbătă, că a fost înregistrat primul caz de confirmare cu COVID-19 într-o primărie din judeţul Prahova.

“Este vorba despre o angajată din administraţia locală. Aceasta prezentând simptomele specifice noului coronavirus. În primă fază, şi-a contactat medicul de familie şi, ulterior, a sunat la 112, fiind transportată cu o ambulanţă la Spitalul CFR Ploieşti. În urma testului, rezultatul a fost pozitiv, fiind transferată la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean Ploieşti”, a transmis sursa citată.

Direcţia de Sănătate Publică a demarat o anchetă epidemiologică, în urma căreia s-a stabilit că există 25 de contacţi care au intrat în auto-izolare, până in data de 27 aprilie.

Nu a putut fi însă identificat contactul-sursă.

Primăria va rămâne închisă până pe 27 aprilie.

Între timp, a început testarea angajaţilor şi se vor face şi ample proceduri de dezinfecţie.

Surse din administraţia judeţeană au precizat că este vorba de Primăria din Poiana Câmpina, printre persoanele izolate fiind şi primarul comunei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici