Primul portret oficial al lui Charles al III-lea este dezvăluit înaintea vizitei sale de stat în Germania

  • Regele Charles a fost fotografiat în primul portret oficial al noii sale domnii
  • Alastair Barford, care a pictat-o ​​pe regretata Regina Elisabeta în 2015, a fost ales ca artist
  • Cuplul regal porneşte astăzi în prima vizită oficială de stat la Berlin şi Hamburg
449 afișări
Imaginea articolului Primul portret oficial al lui Charles al III-lea este dezvăluit înaintea vizitei sale de stat în Germania

Primul portret oficial al lui Carol al III-lea este dezvăluit înaintea vizitei sale de stat în Germania

Monarhul a amânat o vizită planificată în Franţa la începutul acestei săptămâni, în urma unor tulburări civile pe scară largă, iar autorităţile germane urmează să trimită până la 1.100 de ofiţeri în timpul vizitei de două zile la Berlin şi Hamburg. 
 
Regele şi Regina sunt aşteptaţi să fie primiţi la Poarta Brandenburg a capitalei, primii lideri străini de la cel de-al Doilea Război Mondial care sunt onoraţi în acest fel, înainte de a lua masa cu verii săi germani la un banchet de stat găzduit de preşedintele german, Frank-Walter Steinmeier.  
 
Portretul a fost comandat de Illustrated London News şi va apărea pe coperta ediţiei sale speciale Coronation Edition. Artistul a avut doar două săptămâni pentru a finaliza lucrarea, potrivit DailyMail.
 
Deşi Majestatea Sa nu a stat pentru portret, domnul Barford a putut să-l studieze la locul de muncă la o recepţie de la Palatul Buckingham, organizată în februarie în sprijinul biodiversităţii globale, lucrând din fotografiile şi schiţele sale ale ocaziei.
 
Brăţara de pe încheietura Majestăţii Sale a fost prezentată Regelui de liderul amazonian Domingo Peas şi a fost inclusă pentru a oferi portretului context şi autenticitate, un simbol de susţinere al Regelui pentru schimbările climatice şi sustenabilitate.
 
Domnul Barford, care a pictat-o ​​şi pe Regina Elisabeta, a spus: „A fost o onoare. Este o mare responsabilitate să creezi un portret al cuiva care înseamnă atât de mult pentru atât de mulţi oameni. Mi-am dorit să-i surprind căldura şi sensibilitatea, empatia care a apărut în interacţiunile lui cu oamenii pe care i-a întâlnit”.
 
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici