Principalul furnizor de heroină din Bucureşti, reţinut. Adi Grasu îngropa drogurile în pădurile din jurul Capitalei

Procurorii DIICOT l-au ridicat pe Adrian Costin Culea, zis Adi Grasu, după ce asupra lui au găsit bani marcaţi ce ar proveni din tranzacţii cu droguri, au declarat, joi, surse judiciare.

887 afișări
Imaginea articolului Principalul furnizor de heroină din Bucureşti, reţinut. Adi Grasu îngropa drogurile în pădurile din jurul Capitalei

Principalul furnizor de heroină din Bucureşti, reţinut. Adi Grasu îngropa drogurile în pădurile din jurul Capitalei (Imagine: Petre Bitoiu/Arhiva Mediafax Foto)

Adi Grasu este cunoscut ca dealer de droguri în Capitală, care făcea de obicei tranzacţiile prin intermediari, el având condamnări pentru fapte de trafic de heroină.

Acesta îngropa heroina în pădurile din jurul Bucureştiului, potrivit surselor citate.

Procurorii Serviciului Teritorial Bucureşti al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) l-au prins în flagrant delict pe Adi Grasu, el urmând să fie dus joi la Tribunalul Capitalei, cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit procurorilor, în luna aprilie, Culea şi Ghiţă au vândut unui colaborator aproximativ 30 de grame heroină.

"La data de 18 aprilie 2012, inculpatul Culea Costin Adrian a fost depistat, în flagrant delict, pe raza municipiului Bucureşti, având asupra sa suma de bani obţinută urmare a tranzacţiei cu heroină. Drogurile urmau a fi distribuite către consumatorii din Bucureşti", potrivit DIICOT.

Procurorii DIICOT au solicitat Tribunalului Bucureşti arestarea preventivă pentru 29 de zile a celor doi.

Cercetările în această cauză au fost făcute cu sprijinul ofiţerilor de poliţie judiciară din cadrul BCCO Bucureşti, suportul informativ fiind asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici