Principalul suspect în cazul jafului armat de la o casă de pariuri din Timişoara, reţinut

Principalul suspect în cazul jafului armat care a avut loc, luni, la o casă de pariuri aflată într-un cartier de la periferia municipiului Timişoara, de unde s-a furat suma de 17.000 de lei, care a fost prins, miercuri, de poliţiştii din Timiş, a fost reţinut pentru 24 de ore.

28 afișări
Imaginea articolului Principalul suspect în cazul jafului armat de la o casă de pariuri din Timişoara, reţinut

Principalul suspect în cazul jafului armat de la o casă de pariuri din Timişoara, reţinut (Imagine: Viorel Dudău/Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş, Emil Andrei, a declarat că tânărul suspectat în cazul jafului armat de la casa de pariuri din Timişoara a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie audiat de procurori, după care va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

El a precizat că tânărul a fost prins de poliţişti în urma unei percheziţii la locuinţa sa din cartierul Plopi.

Anderi a spus că anchetatorii au descoperit la domiciliul acestuia mai multe probe, însă a afirmat că nu poate preciza care sunt acestea, întrucât ancheta este în desfăşurare.

El a spus că cei 17.000 de lei furaţi din casa de pariuri nu au fost încă recuperaţi.

Pe de altă parte, când a fost dus la sediul IPJ Timiş, tânărul a declarat presei că este nevinovat.

Jaful armat a avut loc, luni dimineaţă, în jurul orei 9.00, la o casă de pariuri aflată pe strada Simion Bărnuţiu din Timişoara.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Timiş, Emil Andrei, afirma că un bărbat a intrat în incinta casei de pariuri având în mână un pistol. Bărbatul a ameninţat-o pe una dintre cele două angajate aflate în unitate la acel moment, după care a închis-o în baie, alături de cealaltă colegă a sa, care deja se afla acolo.

Atacatorul a fugit apoi cu toţi banii găsiţi, adică 17.000 de lei.

Conform sursei citate, cele două femei au reuşit singure să iasă din baie, demontând nişte piese ale uşii. Femeile i-au anunţat apoi pe reprezentanţii firmei de pază, care la rândul lor au informat Poliţia.

Totodată, una dintre angajatele casei de pariuri a suferit un şoc în urma atacului şi a fost dusă la Spitalul Municipal.

Casa de pariuri era dotată cu camere de supraveghere şi avea contract cu o firmă de pază.

Anchetatorii au vizionat imaginile surprinse de camerele de supraveghere din casa de pariuri din Timişoara şi au audiat-o pe una dintre angajate, care nu a putut furniza foarte multe detalii, deoarece nu a apucat să îl vadă pe atacator, fiind în baie în momentul atacului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici