Principalul suspect în cazul tâlhăriilor din Alexandria a fost eliberat condiţionat din închisoare în luna mai

Principalul suspect în cazul celor două tâlhării din 14 noiembrie produse în Alexandria, în urma cărora două femei au ajuns la spital, lovite, a fost eliberat condiţionat din închisoare în luna mai.

1009 afișări
Imaginea articolului Principalul suspect în cazul tâlhăriilor din Alexandria a fost eliberat condiţionat din închisoare în luna mai

Principalul suspect în cazul tâlhăriilor din Alexandria a fost eliberat condiţionat din închisoare în luna mai

Poliţiştii teleormăneni au dus vineri la audieri, în urma unor percheziţii domiciliare la „clanul Marmurienilor”, un bărbat bănuit de cele două tâlhării violente.

El este membrul unui clan de romi din oraş şi a fost eliberat condiţionat din închisoare în luna mai a acestui an. Bărbatul este cunoscut pentru repetatele tâlhării comise pe raza oraşului, dar el are la activ şi o tentativă de viol.

În urma percheziţiilor coordonate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Alexandria, bărbatul a fost dus la audieri, în calitate de principal suspect în dosarul infracţiunilor cu violenţă petrecute în Alexandria, în seara zilei de 14 noiembrie. Din locuinţa suspectului, cunoscut sub porecla de „Laie”, au fost ridicate mai multe bunuri.

Procurorii spun că speţa a fost dificilă, pentru că în niciuna dintre cele două tâlhării nu există martori.

„Organele de poliţie din cadrul Poliţiei Municipiului Alexandria, împreună cu procurorul de caz au început o investigaţie dificilă, rezultând că numitul S.F., persoană de 23 de ani, condamnat anterior la pedepse cu închisoarea pentru săvârşirea unor infracţiuni cu violenţă şi liberat condiţionat din penitenciar în cursul lunii mai 2019 este principalul suspect al săvârşirii infracţiunilor", se arată într-un comunicat transmis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Alexandria.

În 14 noiembrie, Poliţia Alexandria a fost sesizată prin apeluri la numărul de urgenţă 112 cu privire la faptul că în oraş au fost comise două infracţiuni de tâlhărie. O femeie de 37 de ani a fost lovită în scara unui bloc, iar agresorul i-ar fi luat un portmoneu şi o sacoşă, iar o altă femeie, de 62 de ani, a fost tâlhărită de geantă pe o stradă.

Ambele victime au ajuns la spital.

Femeia de 62 de ani, inspector şcolar de limbi moderne la ISJ Teleorman, a povestit pentru MEDIAFAX că mergea spre casă de la serviciu când a fost atacată. Femeia a spus că vorbea la telefon, ploua, iar când şi-a pus telefonul în buzunar a fost lovită în cap, din spate.

„Din momentul acela, am doar flash-uri. Îmi amintesc, de pildă, un bărbat care suna la Ambulanţă şi încerca să mă ridice. M-a lovit, cum vă spun, în cap, am un hematom de dimensiuni mari, am căzut cu faţa pe trotuar şi am nasul spart şi ochii vineţi. La fel şi un cucui mare în frunte”, spunea femeia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici