Prinţul Andrew refuză să părăsească Loja Regală cu 30 de camere după noile informaţii din dosarul lui Jeffrey Epstein

  • Nu va fi uşor pentru regele Charles al III-lea să-l evacueze politicos pe fratele său, prinţul Andrew, din Loja Regală, după noile dezvăluiri în cazul Jeffrey Epstein.
  • Ducele de York a promis că se va opune oricărei solicitări de a părăsi conacul său din Windsor, cu zece dormitoare şi tot atâtea băi.
1706 afișări
Imaginea articolului  Prinţul Andrew refuză să părăsească Loja Regală cu 30 de camere după noile informaţii din dosarul lui Jeffrey Epstein

Sursă foto: AP / Mediafax Foto

Regele ar vrea ca Andrew să meargă să locuiască în casa mai puţin expusă Frogmore Cottage, casa lui Harry şi Meghan înainte de "evadarea" lor în SUA, departe de lumina reflectoarelor.

Andrew, potrivit Daily Mail, a declarat că „nu pleacă nicăieri”. Regele nu-l poate forţa să plece. El are un contract de închiriere pe care are absolut toată intenţia să-l respecte.

Documentele au readus în atenţie prietenia ducelui de York cu Jeffrey Epstein, relatând, fără a adăuga dovezi, "acte de abuz sexual" şi "o orgie cu minori".

Atribuţii deja în mare parte reduse: Andrew este autorizat să participe la evenimente private şi de familie, nu şi la cele publice sau oficiale. Fără sprijinul caselor regale, prinţului Andrew nu îi va fi uşor să facă faţă cheltuielilor pentru conacul de 30 de camere din Windsor Great Park.

Andrew, al optulea în linia de succesiune la tron şi descris ca fiind foarte încercat în ultimele zile, consideră că nici măcar noile dezvăluiri nu îl compromit şi reiterează că este gata, ca întotdeauna, să coopereze cu anchetatorii.

Între timp, însă, Virginia Roberts Giuffre a declarat că a fost forţată să întreţină relaţii sexuale cu prinţul în trei ocazii, când avea 17 ani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici