Prinţul Charles: Mă bucur că am reuşit să aduc şi un omagiu României în această ocazie specială

Prinţul Charles a declarat, la recepţia organizată de Ambasada Marii Britanii pentru a celebra Jubileul de Diamant al Reginei Elisabeta a II-a, că este foarte bucuros că a putut face în aceste zile o vizită în România şi să aducă astfel şi "un mic omagiu" ţării noastre cu această ocazie specială.

514 afișări
Imaginea articolului Prinţul Charles: Mă bucur că am reuşit să aduc şi un omagiu României în această ocazie specială

Prinţul Charles (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

"Sunt foarte bucuros că vizita mea anuală în România, de aproape 15 ani cred, a coincis în mod fericit cu această petrecere a ambasadorului de aici în onoarea Zilei de Naştere a Reginei. Desigur, în acest an este în mod deosebit un an special pentru că sărbătorim Jubileul de Diamant. Sunt foarte încântat că pot să fiu aici alături de dumneavoastră cu această ocazie", a spus Prinţul Charles.

De asemenea, el a arătat că sărbătorirea la Bucureşti a Reginei Elisabeta oferă şi ocazia evocării bunelor relaţii între cele două ţări şi popoare.

El a ţinut să exprime aprecierea sa pentru frumuseţile României şi valorile sale culturale.

"Sunt foarte bucuros că aceasta ne oferă şi oportunitatea să ne amintim despre bunele relaţii care unesc ţările noastre. Iar eu ştiu foarte bine cât de apropiaţi suntem pentru că am fost foarte norocos să vin în această ţară remarcabilă de mai mulţi ani. Am făcut câte puţin ici şi colo. Sper că am putut aminti românilor cât de frumoasă această ţară este, cât de minunate sunt tradiţiile, valorile culturale şi multe alte aspecte ale acestei ţări care sunt atât de importante în Europa de astăzi şi în lumea de azi. Aşa că sunt bucuros că am reuşit să prezint şi eu acest mic omagiu României cu această ocazie specială. Sper să avem mulţi ani de apropiere a relaţiilor dintre ţările noastre", a spus Prinţul Charles.

De asemenea, el a ţinut să asigure că îi va transmite Reginei Elisabeta la întoarcerea la Londra cuvintele frumoase şi urările de bine care i-au fost adresate de către preşedintele Traian Băsescu şi de către premierul Victor Ponta, dar nu numai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici