Procesul în care Warren Beatty este acuzat de abuz sexual asupra unei adolescente, respins

Un judecător a respins procesul în care Warren Beatty este acuzat de abuz sexual asupra unei adolescente în 1973.

382 afișări
Imaginea articolului Procesul în care Warren Beatty este acuzat de abuz sexual asupra unei adolescente, respins

O instanţă din California a respins, pentru vicii de procedură, o plângere care îl acuza pe actorul american Warren Beatty că a agresat sexual o adolescentă în timp ce filma în 1973.

Kristina Charlotte Hirsch a depus o plângere în 2022, afirmând că l-a cunoscut pe actor când avea 14 sau 15 ani şi că acesta, pe atunci în vârstă de 35 de ani, „şi-a folosit statutul de star de la Hollywood pentru a forţa contactul sexual în mai multe rânduri”, inclusiv „relaţii sexuale”.

Începând de anul trecut, Hirsch a fost reprezentată de Michael Reck de la Jeff Anderson & Associates, o firmă care s-a ocupat de mii de procese de abuz sexual în ultimele decenii. Însă în iulie, Reck s-a retras din caz, relatează Variety.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici