Procuror, despre atacul de la Spitalul Săpoca: Bărbatul nu a fost audiat, e în sevraj, sedat şi păzit

Bărbatul de 38 de ani care a omorât patru pacienţi şi a rănit alţi nouă la Spitalul Săpoca din Buzău nu a fost încă audiat, fiind în spital, sub tratament şi pază, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău.

1771 afișări
Imaginea articolului Procuror, despre atacul de la Spitalul Săpoca: Bărbatul nu a fost audiat, e în sevraj, sedat şi păzit

Procuror, despre atacul de la Spitalul Săpoca: Bărbatul nu a fost audiat, e în sevraj, sedat şi păzit

Potrivit locţiitorului purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău, Radu Florin Cătălin, în acest caz, deocamdată, se fac cercetări pentru omor calificat, iar suspectul nu a fost încă audiat.

„Nu a putut fi audiat, în starea în care se află nu se poate, fiind în sevraj şi fiind sedat, nu se poate. Deocamdată, el este în spital, sub tratament şi sub pază”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Radu Florin Cătălin. Potrivit acestuia, bărbatul va fi audiat în momentul în care starea lui de sănătate va permite acest lucru.

Acesta susţine că până în prezent au fost înregistrate patru decese, trei bărbaţi şi o femeie, şi alte nouă persoane vătămate corporal, dintre care trei în stare gravă.

Anchetatorii fac încă cercetări la faţa locului şi au fost demarate verificări privind eventuale antecedente medicale ale bărbatului.

Bărbatul de 38 de ani, care a atacat pacienţii în Spitalul de Psihiatrie Săpoca din judeţul Buzău, fusese internat cu sevraj etilic. Poliţiştii care au intervenit l-au prins pe atacator la poartă, cu stativul de perfuzii în mână, şi a existat o luptă cu forţele de ordine până când a fost imobilizat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici