Procurorii au confirmat că poliţistul din Arad s-a sinucis cu arma din dotare. El a lăsat un bilet de adio

Poliţistul Cristian Tamaş, care s-a sinucis, marţi, cu arma din dotare, a lăsat un bilet în care spune că el este "vinovat pentru ce s-a întâmplat", în vreme ce administratorul blocului în care locuia spune că agentul avea datorii mari la întreţinere, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1125 afișări
Imaginea articolului Procurorii au confirmat că poliţistul din Arad s-a sinucis cu arma din dotare. El a lăsat un bilet de adio

Procurorii au confirmat că poliţistul din Arad s-a sinucis cu arma din dotare. El a lăsat un bilet de adio (Imagine: Tibi Bologh/ Arhiva Mediafax Foto)

Poliţistul Cristian Tamaş, care avea 42 de ani şi lucra în cadrul Secţiei de Poliţie din cartierul Aurel Vlaicu din municipiul Arad, s-a sinucis împuşcându-se cu arma din dotare, lăsând două bilete, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Pe un bilet scrie "eu sunt vinovat pentru tot ce s-a întâmplat în toată viaţa", iar pe celălalt erau trecută data de naştere.

"La acest moment s-a stabilit cu certitudine că Tamaş Cristian, agent de investigaţii criminale în cadrul IJP Arad, s-a sinucis prin împuşcare folosind armamentul din dotare, astfel încât s-a înlăturat orice suspiciune de omor", a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, procurorul Dan Ursu.

Poliţistul acumulase datorii mari la întreţinere.

"A avut datorii, valoarea de recuperat era de circa 8.000 lei cheltuieli şi peste 5.000 lei penalităţi. L-am dat în tribunal pentru recuperarea banilor", a declarat administratorul blocului în care locuia poliţistul.

Luni, la ieşirea din tură poliţistul nu a mai predat arma din dotare, iar marţi nu s-a mai prezentat la lucru. Colegii l-au sunat marţi la prima oră, a spus că va duce arma, iar apoi nu a mai răspuns la telefon. Poliţistul avea un apartament în blocul la parterul căruia se afla secţia de poliţie la care lucra.

Agentul de poliţie era încadra din 1995 şi fusese testat ultima dată în noiembrie 2014 şi nu a avut probleme de natură psihică.

Procurorii continuă cercetările în acest caz.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici