Procurorii au primit imaginile cu bătaia de la mall Plaza

Procurorii au primit, marţi, pe suport digital, imaginile surprinse de camerele de supraveghere în timpul conflictului care a avut loc, sâmbătă seara, la mall Plaza şi aşteaptă softul de decodificare pentru a le putea viziona.

82 afișări
Imaginea articolului Procurorii au primit imaginile cu bătaia de la mall Plaza

Procurorii au primit imaginile cu bătaia de la mall Plaza

Florentina Gavadia, prim-procuror al Parchetului Judecătoriei Sectorului 6, a declarat, pentru MEDIAFAX, că procurorii au primit imaginile, marţi, la ora 12.00.

Imaginile au fost primite în format codificat, procurorii aşteptând şi programul de decodificare pentru a le putea viziona.

Orice sistem de supraveghere video are un program special de codificare.

Poliţiştii au ridicat de la mall-ul Plaza calculatoarele pe care sunt stocate imaginile surprinse de camerele de supravegere în timpul conflictului care a avut loc, sâmbătă seară, între mai multe persoane şi angajaţi ai firmei de pază, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

Potrivit comisarului Christian Ciocan, poliţiştii vor solicita procurorilor de la Judecătoria sectorului 6 o autorizaţie pentru analizarea datelor din calculatoarele ridicate la la mall.

Poliţia Capitalei a făcut, luni, o solicitare scrisă către conducerea mall-ului Plaza România pentru a pune la dispoziţia anchetatorilor imaginile suprinse de camerele de supraveghere în timpul conflictului care a avut loc, sâmbătă seară, însă Serviciul de Investigaţii Criminale nu a primit nicio înregistrare.

Ciocan a mai precizat că nu a fost depusă nicio plângere în legătură cu incidentul care a avut loc sâmbătă seară, la mall-ul Plaza România.

Patru bărbaţi, între care şi Eugen Preda, au fost reţinuţi, sâmbătă seară, de poliţiştii Secţiei 22 din Capitală, după ce ar fi provocat un scandal în mall-ul bucureştean Plaza România, intrând în conflict cu agenţi ai firmei de pază BGS.

Eugen Preda a fost pus în libertate, luni, instanţa respingând cererea procurorilor de arestare preventivă a acestuia, decizia fiind atacată cu recurs.

În cazul celorlalţi trei, Andrei Bădulă Cristian, Marian Scarlat şi Petre Pascu, instanţa a decis, duminică, cercetarea în libertate. Recursul în cazul lor va fi judecat, vineri, la Tribunalul Bucureşti.

Citeşte şi:

Scandal în Plaza România între clanul Preda şi agenţii de pază

Membri ai clanului Preda, acuzaţi de ultraj, după bătaia din mall (Video)

Eugen Preda, pus în libertate


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici