Procurorul care instrumentează dosarele lui Bercea Mondial contestă decizia Ministerului Public

Procurorul Eugen Iacobescu de la Parchetul Tribunalului Olt spune că va solicita intervenţia CSM, după ce Ministerul Public a decis ca dosarele în care este cercetat Sandu Anghel, cunoscut drept Bercea Mondial, să fie preluate de Parchetul Curţii de Apel Craiova.

41 afișări
Imaginea articolului Procurorul care instrumentează dosarele lui Bercea Mondial contestă decizia Ministerului Public

Procurorul care instrumentează dosarele lui Bercea Mondial contestă decizia Ministerului Public (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Procurorul Eugen Iacobescu a spus că nu va preda Parchetului Curţii de Apel Craiova dosarul în care Sandu Anghel este cercetat pentru tentativă de omor, aşa cum a decis Ministerul Public, ci va solicita intervenţia Consiliului Superior al Magistraturii (CSM).

El a afirmat că nu înţelege de ce Parchetul Curţii de Apel Craiova nu a intervenit de la început în cazul lui Bercea Mondial, iar acum îi "ia" acest dosar.

De asemenea, procurorul de la Parchetul Tribunalului Olt a spus că a fost "obiectiv cu privire la tentativa de omor", acuzaţie care i se aduce lui Sandu Anghel.

"Nu se poate să munceşti atâta timp şi să ţi se ia dosarul pentru că nu ai fost obiectiv", a spus Iacobescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici