Procurorul general, critici în cazul Caracal: Nu am fost pregătiţi să gestionăm

Procurorul general, Bogdan Licu, recunoaşte că au fost deficienţe în comunicare în privinţa cazului de la Caracal, menţionând că nu au fost pregătiţi să gestioneze, din punct de vedere mediatic, un dosar de o asemenea amploare şi emoţie.

1143 afișări
Imaginea articolului Procurorul general, critici în cazul Caracal: Nu am fost pregătiţi să gestionăm

Licu spune că s-a comunicat defectuos în cazul Caracal: Nu am fost pregătiţi să gestionăm

„Au fost deficienţe în comunicare, şi trebuie să recunoaştem lucrul acesta. Trebuie să recunoaştem că şi pe noi ne-a surprins, nu am fost pregătiţi să gestionăm mediatic un dosar de o asemenea amploare, emoţie şi publicitate uriaşe”, a declarat procurorul general.

Bogdan Licu vrea ca, după ce dosarul va fi finalizat, să constituie un grup de lucru pentru a găsi soluţii privind comunicarea în astfel de situaţii.

„Vreau să constitui un grup de lucru împreună cu mass media, cu reprezentanţii CSM care să analizeze modul cum trebuie gestionat acest caz, pentru că din multe puncte vedere nu este normal cum s-a gestionat din punctul de vedere al mediatizării”, a mai explicat procurorul general.

Taguri:
licu,
dosar caracal,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici