Video Produse contrafăcute în valoare de aproape jumătate de milion de euro, găsite în Portul Constanţa

Poliţiştii de la Transporturi Maritime Constanţa au descoperit miercuri într-un container sosit în Portul Constanţa, peste 13.000 de obiecte de vestimentaţie contrafăcute, în valoare de peste 400.000 de euro.

24 afișări

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţiei al Judeţului Constanţa, oamenii legi au verificat, miercuri, în Portul Constanţa Sud - Agigea, un container încărcat cu baxuri care conţineau haine despre care existau suspiciuni că sunt contrafăcute.

Astfel, în container se aflau 13.350 de articole de îmbrăcăminte, respectiv 5.400 de căciuli, 6.000 de articole de lenjerie intimă, 1.200 de perechi de pantaloni şi 950 de bluze, toate purtând însă semnele distinctive ale unor mărci de prestigiu.

Produsele au fost confiscate de către lucrătorii Vămii Agigea.

Conform sursei citate, prejudiciul creat titularului mărcilor protejate este estimat la peste 400.000 de euro, iar în acest caz a fost întocmit dosar penal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici