Produse expirate şi gândaci într-un restaurant din Constanţa

Inspectorii de la Protecţia consumatorului au găsit mai multe nereguli într-un restaurant din Constanţa, printre care gândaci, produse expirate şi urme de rugină în spaţiile de depozitare. Unitatea a fost amendată şi s-a dispus oprire temporară a prestării serviciului.

356 afișări
Imaginea articolului Produse expirate şi gândaci într-un restaurant din Constanţa

Produse expirate şi gândaci într-un restaurant din Constanţa

Potrivit reprezentanţilor CJPC Constanţa, în urma controlul făcut joi şi vineri la un restaurant au fost găsite materii prime cu data limită de consum depăşită, porţiuni de rugină în spaţii de depozitare a produselor alimentare, infiltraţii in tavan, gândaci sau folosire unor ustensile neprofesionale şi reutilizarea ambalajelor de materii prime.

Unitatea a fost amendată şi s-a dispus oprirea temporară activităţii.

„Pentru toate acestea s-a aplicat o amendă în valoare de 8.000 lei şi 2 avertismente şi s-a dispus măsura de oprire temporară a prestării serviciului de alimentaţie publică până la remedierea deficienţelor constatate”, arată reprezentanţii CJPC Constanţa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici