Profesia: trainer POSDRU. Salariul: 2.000 – 3.000 de euro net pe lună

Câştigă câte 2.000 - 3.000 de euro net pe lună - de zece ori mai mult decât salariul mediu pe economie - la un program de lucru part time. Nu contează ce vârstă şi ce studii au, important este să fi absolvit un curs de formator acreditat de o instituţie de stat sau un curs de pedagogie în facultate.

447 afișări
Imaginea articolului Profesia: trainer POSDRU. Salariul: 2.000 – 3.000 de euro net pe lună

Profesia: trainer POSDRU. Salariul: 2.000 – 3.000 de euro net pe lună

Trainerii care lucrează în proiecte finanţate prin POS DRU, programul prin care se alocă fonduri europene pentru reurse umane, sunt printre cel mai bine plătiţi salariaţi români, iar joburile plătite din bani europeni sunt tot mai căutate în rândul tinerilor absolvenţi de facultate care au câte 2-3 ani de experienţă de lucru.

Peste 34.000 de certificate de acreditare de pentru formatori/traineri au fost eliberate din 2004 până în iunie 2010 de către Consiuliul Naţional pentru Formarea Profesională a Adulţilor (CNFPA), singura instituţie din România care poate acorda astfel de acreditări pentru cei care vor să lucreze ca traineri în proiecte finanţate prin POS DRU.

Citeşte mai multe despre profesia de trainer POSDRU pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici