Profesor acuzat că ar fi violat o studentă (Video)

O studentă din Craiova susţine că a fost "bruscată şi violată" de un profesor de la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, la care ar fi apelat pentru a o ajuta cu un proiect pentru facultate, tânăra precizând că bărbatul îi este şi rudă.

238 afișări
Imaginea articolului Profesor acuzat că ar fi violat o studentă (Video)

Profesor acuzat că ar fi violat o studentă

Alina Ţăpurin (22 ani), studentă la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, din Craiova, a ajuns, joi seară, în Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean de Urgenţă din municipiu, spunându-le medicilor că este victima unui viol.

Vineri dimineaţă, tânăra a ajuns la Secţia 1 de Poliţie Craiova, unde a declarat că a fost violată de o rudă de-a sa, Dumitru Ţăpurin, care este cadru didactic la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport. Studenta a susţinut că profesorul respectiv este văr cu tatăl său.

"Ieri (joi - n. r.), am mers la domnul profesor pentru a mă ajuta la un proiect şi să mă ajute şi cu nişte examene. Am ajuns acasă la domnul profesor şi m-am gândit că sângele apă nu se face. Însă se pare că sângele s-a făcut altceva. M-a bruscat şi m-a violat. Mi-a spus că oricum nimeni nu mă va crede pentru că el este cine este. Îl cunosc de foarte puţin timp, deşi suntem rude", le-a spus jurnaliştilor Alina Ţăpurin, imediat după ce a ieşit de la audieri.

După câteva ore, profesorul universitar, Dumitru Ţăpurin, a ajuns şi el la Secţia de Poliţie nr. 1 Craiova pentru a fi audiat de anchetatori. El a refuzat să stea de vorbă cu jurnaliştii.

Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a stabili dacă cele afirmate de studentă se confirmă.

"Aseară (joi – n. r.), s-a prezentat la UPU o tânără care a declarat medicilor că ar fi fost violată. În urma primelor probe recoltate, se pare că tânăra nu prezenta urme de violenţă. Azi (vineri – n. r.) a fost dusă la IML Craiova pentru raportul medico-legal. Poliţiştii continuă verificările pentru a stabili dacă tânăra a fost violată, urmând a se lua măsurile corespunzătoare împotriva profesorului, în cazul în care va fi găsit vinovat", a declarat subcomisarul Adrian Căpraru, purtătorul de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

Video Stirileprotv

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici