Profesor bătut în şcoală pentru că a refuzat să motiveze absenţe

Un profesor din localitatea arădeană Zimand Cuz a fost bătut în şcoală de către unchiul unei eleve căreia refuzase să îi motiveze unele absenţe, cazul fiind acum în atenţia poliţiştilor.

180 afișări
Imaginea articolului Profesor bătut în şcoală pentru că a refuzat să motiveze absenţe

Profesor bătut în şcoală pentru că a refuzat să motiveze absenţe

Inspectorul şcolar general adjunct al Inspectoratului Şcolar Judeţean Arad, Nicolae Pellegrini, a declarat, vineri, că incidentul a avut loc miercuri, la şcoala primară din Zimand Cuz, cazul fiind sesizat poliţiştilor.

"Din păcate, agresiunea a avut loc în incinta şcolii, unde unchiul unei eleve a venit să pretindă motivarea unor absenţe. Profesorul a fost lovit cu pumnii pentru că a refuzat să facă acest lucru", a spus Pellegrini.

Conform sursei citate, conducerea şcolii din localitate a solicitat imediat intervenţia unui echipaj de Poliţie, în timp ce profesorul a depus o plângere penală pentru agresiune.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici