Profesor de matematică, arestat după ce ar fi agresat sexual mai multe tinere în timpul meditaţiilor

Un profesor de matematică, în vârstă de 72 de ani, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de poliţiştii ilfoveni, fiind acuzat că ar fi agresat sexual mai multe tinere, inclusiv o minoră, în timpul meditaţiilor pe care le oferea, anunţă Poliţia Ilfov.

6125 afișări
Imaginea articolului Profesor de matematică, arestat după ce ar fi agresat sexual mai multe tinere în timpul meditaţiilor

Profesor de matematică, reţinut după ce ar fi agresat sexual mai multe tinere în timpul meditaţiilor

Vineri, reprezentanţii Poliţiei Ilfov au anunţat că s-au autosesizat şi au deschis un dosar penal pe 7 mai sub aspectul săvârşirii infracţiunii de agresiune sexuală.

Poliţiştii au reţinut pe o perioadă de 24 de ore un bărbat din Popeşti Leordeni, în vârstă de 72 de ani, acesta fiind acuzat că la orele de meditaţii de matematică pe care le oferea, ar fi agresat sexual, pe 5 mai, o minoră de 14 ani, din aceeaşi localitate.

Din primele cercetări, reiese că profesorul de matematică ar mai fi agresat şi alte trei tinere, majore.

Poliţiştii ilfoveni au făcut pe 9 mai o percheziţie la domiciliul bărbatului, de unde au ridicat un laptop şi mai multe telefoane mobile.

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de agresiune sexuală. La ora transmiterii ştirii, bărbatul este prezentat magistraţilor Judecătoriei Cornetu, cu propunere de arestare preventivă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici