PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea în următoarele două zile

Marţi vremea se va încălzi uşor, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare. Va ploua local în sud-estul ţării şi pe arii restrânse, mai ales spre seară şi noaptea, în regiunile intracarpatice şi la munte, potrivit Administraţiei Naţionale a Meteorologiei.

1883 afișări
Imaginea articolului PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea în următoarele două zile

PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea în următoarele două zile

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 12 şi 20 de grade, iar cele minime între 2 şi 12 grade. Spre dimineaţă în vestul teritoriului izolat se va semnala ceaţă.

Miercuri, valorile termice din cursul zilei vor continua să crească, mai ales în regiunile vestice şi sudice, astfel că maximele se vor încadra între 15 şi 25 de grade.

Cerul va fi temporar noros şi va ploua slab, pe arii restrânse în nordul şi centrul ţării, iar spre seară şi noaptea cu precădere în est şi sud-est. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte.

Temperaturile minime vor fi cuprinse între 4 şi 14 grade.

Şi la Bucureşti se încălzeşte vremea uşor, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 18 grade, iar cea minimă va fi de 7-9 grade.

Vezi cum va fi vremea în oraşul tău, pe Apropo.ro!


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici