PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea joi şi vineri

În ţară, joi, vremea se va menţine răcoroasă dimineaţa şi noaptea în majoritatea zonelor. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare, dar numai izolat vor fi posibile ploi slabe în sud-vestul, centrul şi estul ţării. Vântul va sufla slab până la moderat.

762 afișări
Imaginea articolului PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea joi şi vineri

PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea joi şi vineri (Imagine: Theodor Pana / MediafaxFoto)

Temperaturile maxime se vor încadra între 13 şi 23 de grade, iar cele minime între 2 şi 12 grade, mai coborâte în depresiuni.

Joi, în Bucureşti, vremea se va menţine răcoroasă dimineaţa şi noaptea. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 21 de grade, iar cea minimă va fi de 4 ... 6 grade, mai coborâtă în zona preorăşenească.

În ţară, vineri, vremea va fi în general frumoasă, dar răcoroasă dimineaţa şi noaptea, cu precădere în nordul şi în centrul ţării. Cerul variabil ziua, se va înnora treptat în cursul nopţii începând din sud-vest.

Va ploua, pe arii relativ extinse în jumătatea sud-vestică a ţării şi pe arii mai restrânse în restul teritoriului. Izolat, în zona Munţilor Banatului, cantităţile de apă pot fi însemnate. Vântul va sufla slab şi moderat.

Temperaturile maxime se vor încadra între 13 şi 24 de grade, iar cele minime între 2 şi 13 grade, uşor mai coborâte în depresiuni, dar şi mai ridicate în sud-est.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici