PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea vineri

În sudul şi sud-estul ţării vremea va fi în general frumoasă şi mai caldă decât în mod obişnuit pentru această perioadă. În celelalte regiuni cerul va prezenta înnorări şi izolat va ploua slab îndeosebi în Maramureş, nordul Transilvaniei şi al Moldovei.

788 afișări
Imaginea articolului PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea vineri

PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea vineri

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în zona montană înaltă. Temperaturile maxime vor fi de la 10 ...12 grade în nordul teritoriului şi în depresiuni, până la 23...24 de grade în Lunca Dunării, iar cele minime, în general, între 2 şi 12 grade.

Dimineaţa şi noaptea în zonele joase, îndeosebi din regiunile intracarpatice, pe arii restrânse va fi ceaţă.

La Bucureşti, vineri, vremea va fi predominant frumoasă şi caldă pentru ultima decadă a lunii octombrie. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 21 de grade, iar cea minimă va fi de 7 ... 9 grade.

În Munţii Banatului, în partea sudică a Carpaţilor Meridionali şi în cea de sud-est a Carpaţilor de Curbură, vremea va fi în general frumoasă. În restul zonelor montane cerul va prezenta înnorări şi izolat va ploua slab îndeosebi în nordul Carpaţilor Orientali. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în zona înaltă. Temperatura aerului nu va avea variaţii semnificative faţă de ziua precedentă. Dimineaţa şi noaptea, pe văi şi în depresiuni, pe arii restrânse va fi ceaţă.

Vezi cum va fi vremea în oraşul tău, pe Apropo.ro!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici