Prognoza meteo pentru luni şi marţi | Temperaturile maxime, între 23 - 34 de grade Celsius / Zonele în care va ploua

Luni, în ţară, valorile termice se vor situa în jurul celor normale la această dată. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 de grade în nordul Moldovei şi 33 de grade în Lunca Dunării, iar cele minime, în general, între 10 şi 20 de grade.

12313 afișări
Imaginea articolului Prognoza meteo pentru luni şi marţi | Temperaturile maxime, între 23 - 34 de grade Celsius / Zonele în care va ploua

Prognoza meteo pentru luni şi marţi. Temperaturile maxime, între 23 - 34 de grade Celsius. Zonele în care va mai ploua

LUNI

ÎN ŢARĂ: Valorile termice se vor situa în jurul celor normale la această dată. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 de grade în nordul Moldovei şi 33 de grade în Lunca Dunării, iar cele minime, în general, între 10 şi 20 de grade.

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în regiunile sudice, estice şi centrale, unde pe arii restrânse vor mai fi averse şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în Moldova, Dobrogea, Bărăgan, la munte şi pe spaţii mici în celelalte regiuni.

BUCUREŞTI: Valorile termice vor fi apropiate de cele normale la această dată. Temperatura maximă va fi de 30...31 de grade, iar cea minimă de 17...18 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare ziua, când vor fi condiţii pentru ploi de scurtă durată şi posibil descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat.

MARŢI

ÎN ŢARĂ: Vremea se va încălzi uşor. Cerul va fi variabil şi mai ales după-amiaza şi seara vor fi înnorări temporare, averse şi descărcări electrice, local în zonele de munte şi izolat în restul teritoriului. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în Moldova, Dobrogea, Bărăgan şi izolat în celelalte regiuni. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 şi 34 de grade, iar cele minime între 9 grade în depresiuni şi 22 de grade pe litoral.


 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici