Reabilitarea Parcului Central din Cluj costă, după Untold, aproape 300.000 de lei. Organizatorii festivalului vor suporta integral costurile

Organizatorii Untold au anunţat că vor suporta integral costurile de reabilitare a Parcului Central din Cluj-Napoca, unde s-a desfăşurat o parte din festival, acestea ridicându-se la aproape 300.000 de lei.

29637 afișări
Imaginea articolului Reabilitarea Parcului Central din Cluj costă, după Untold, aproape 300.000 de lei. Organizatorii festivalului vor suporta integral costurile

Reabilitarea Parcului Central din Cluj costă, după Untold, aproape 300.000 de lei. Organizatorii festivalului vor suporta integral costurile

Potrivit unui comunicat al Untold transmis duminică lucrările care vor fi executate includ pregătirea terenului şi supraînsămânţare, fertilizare teren, înlocuire pavaj, înlocuire bănci, înlocuire rigole, înlocuire stâlpi de iluminat public, înlocuire coşuri de gunoi, plombare gropi.

”Organizatorii Untold şi-au propus ca în baza acordului de manifestare publică să vină în susţinerea comunităţii locale şi să acopere integral costurile de reamenajare a Parcului Central şi a parcului din vecinătatea Hotel Sport, reamenajare necesară atât în urma organizării festivalului, cât şi din cauza unor factori independenţi (canicula din ultima perioadă, organizarea în parc a altor evenimente, uzura normală a parcului de peste an). În acest sens, Primăria Cluj-Napoca a stabilit necesarul lucrărilor de modernizare: pregătire teren şi supraînsămânţare, fertilizare teren, înlocuire pavaj, înlocuire bănci, înlocuire rigole, înlocuire stâlpi de iluminat public, înlocuire coşuri de gunoi, plombare gropi. Costurile totale se ridică la suma de 282.354 lei şi vor fi suportate integral de către organizatorii Untold”, se arată în comunicat.

Lucrările vor fi efectuate de către RADP Cluj-Napoca, în perioada 16 august - 15 septembrie 2017.

”Untold îşi propune să investească anual în dezvoltarea şi înfrumuseţarea Parcului Central, să devină un exemplu şi un catalizator pentru toţi organizatorii de evenimente care folosesc parcul, invitându-i ca alături de organizatorii festivalului să contribuie anual în dezvoltarea şi înfrumuseţarea acestuia, astfel încât să devină unul din cele mai frumoase spaţii verzi şi de relaxare din România”, se mai arată în comunicat.

Festivalul Untold s-a desfăşurat în perioada 3 – 6 august la Cluj-Napoca, la eveniment participând, în total, peste 330.000 de persoane, venite din întreaga lume.

Peste 200 de artişti internaţionali, dintre care cei mai buni DJ ai lumii, au susţinut concerte pe cele 10 scene, o parte dintre acestea fiind amplasate în Parcul Central din Cluj-Napoca.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici