COD GALBEN de INUNDAŢII pe râuri din judeţele Caraş Severin, Timiş şi Mehedinţi

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis, duminică, cod galben de inundaţii pentru râuri din judeţele Caraş Severin, Timiş şi Mehedinţi, atenţionare care expiră luni la ora 10:00.

334 afișări
Imaginea articolului COD GALBEN de INUNDAŢII pe râuri din judeţele Caraş Severin, Timiş şi Mehedinţi

COD GALBEN de INUNDAŢII pe râuri din judeţele Caraş Severin, Timiş şi Mehedinţi

Hidrologii au instituit cod galben de inundaţii, în intervalul 13.08.2017 ora 11:00 – 14.08.2017 ora 10:00, pe râurile din bazinele hidrografice Pogăniş, Bârzava, Moraviţa din judeţele Caraş Severin şi Timiş.

Totodată, este cod galben de inundaţii până duminică la ora 22:00, pe râurile din bazinele hidrografice Timiş – râurile mici din bazinul superior, Caraş, Nera, Cerna – afluenţi bazin mijlociu şi inferior (judeţul Caraş Severin), afluenţii mici ai Dunării aferenţi sectorului amonte Drobeta-Turnu Severin (judeţele Caraş Severin şi Mehedinţi).

Fenomenele se pot produce cu probabilitate şi intensitate mai mare pe unele râuri mici din judeţul Caraş Severin.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici