PROGNOZA METEO pentru marţi şi miercuri: Cerul va fi mai mult noros; ploi slabe sau burniţă vor cădea pe arii restrânse

În sudul şi estul ţării valorile termice diurne vor fi uşor mai scăzute decat mediile climatologice, cerul va fi mai mult noros şi ploi slabe sau burniţă vor cădea pe arii restranse, informează ANM.

677 afișări
Imaginea articolului PROGNOZA METEO pentru marţi şi miercuri: Cerul va fi mai mult noros; ploi slabe sau burniţă vor cădea pe arii restrânse

Vremea va fi închisă şi rece pentru acestă dată. PROGNOZA METEO pentru marţi şi miercuri (Imagine Razvan Chirita / Mediafax Foto)

ÎN ŢARĂ

În restul teritoriului va fi mai cald decât în mod obişnuit la această dată, innorările se vor accentua seara si noaptea, cand ploile se vor extinde, iar, izolat, in vest, se vor acumula cantităti de apă de peste 15 l/mp. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificări in Banat, sudul Crisanei, Moldova, pe litoral, in deltă, dar si pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 9 si 19 grade, cu cele mai ridicate valori in regiunile vestice, iar cele minime vor fi cuprinse intre 1 si 11 grade. Pe arii restranse va fi ceată.

LA BUCUREŞTI:

Vremea va fi inchisă. Vor fi conditii de ceată si burnită, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maximă, usor mai scăzută decat in mod normal la această dată, se va situa in jurul valorii de 12 grade, iar cea minimă va fi de 6...7 grade.

MIERCURI

ÎN ŢARĂ

Vremea va fi in general inchisă si se va răci devenind deosebit de rece pentru această dată in Moldova. Temporar va ploua in cea mai mare parte a tării. Izolat, in centru si in est, cantitătile de apă vor depăsi 20 l/mp. Indeosebi spre sfarsitul intervalului, in Carpatii Orientali, la altitudini mari in Carpatii Meridionali, dar  posibil si in Subcarpatii Moldovei, precipitatiile se vor transforma in lapovită si ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 5 grade in nord-estul extrem si 15 grade in vest, iar cele minime se vor situa intre 2 si 9 grade. Izolat va fi ceată.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici