Programe pentru tratament în staţiunile balneo. Care sunt preţurile în extrasezon

Organizaţia Patronală a Turismului Balnear din România (OPTBR) a anunţat joi lansarea a patru programe de refacere şi tratamente în staţiunile balneare în extrasezon, cu preţuri de la 330 de lei, campania desfăşurându-se în perioada 15 septembrie - 15 decembrie.

501 afișări
Imaginea articolului Programe pentru tratament în staţiunile balneo. Care sunt preţurile în extrasezon

Programe pentru tratament în staţiunile balneo. Care sunt preţurile în extrasezon (Imagine: Doru Nica/Mediafax Foto)

Programele "O săptămână de refacere în staţiunile balneare" (cu două variante - cazare cu mic dejun şi tratament sau cazare cu demipensiune şi tratament), "Decada balneară", "Hai la bai!" şi "Wellness balnear" au aceleaşi preţuri de patru ani.

"S-au înregistrat creşteri ale solicitărilor din partea persoanelor active, de regulă familii cu copii, care vin să-şi petreacă vacanţa împreună, găsind în staţiuni sau în apropiere multe motivaţii de relaxare şi agreement", se arată într-un comunicat al OPTBR.

Programele cuprind pachete de servicii de cazare, masă şi tratament în hoteluri de două şi trei stele. OPTBR colaborează la aceste programe cu Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism şi cu alte asociaţii din turism.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici