Proiectul de raport CE: Rolul ICCJ în unificarea jurisprudenţei trebuie consolidat

CE "invită" România, într-un proiect de raport obţinut de MEDIAFAX, să consolideze rolul ICCJ în unificarea jurisprudenţei, inclusiv prin armonizarea căilor de atac, dar şi prin elaborarea de repere pentru sancţiunile aplicate în cazul faptelor de corupţie.

73 afișări
Imaginea articolului Proiectul de raport CE: Rolul ICCJ în unificarea jurisprudenţei trebuie consolidat

Proiectul de raport CE: Rolul ICCJ în unificarea jurisprudenţei trebuie consolidat

Proiectul invită România, la capitolul "Concluzii şi Recomandări", ca , în ceea ce priveşte procedura unificării jurisprudenţei, să promoveze o continuare adecvată a recomandărilor grupului de lucru privind individualizarea pedepselor pentru corupţie.

De asemenea, raportul CE invită România "să consolideze rolul ICCJ în unificarea jurisprudenţei, inclusiv prin armonizarea procedurii de atac, în interesul unei interpretări şi aplicări coerente a legii, şi prin elaborarea de repere privind pedepsele pentru faptele de corupţie".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici