Proiectul privind protejarea pădurilor din Ilfov a primit aviz din partea unui organism al Guvernului României

Centura Verde prinde viteză, anunţă iniţiatorii acestui demers.

252 afișări
Imaginea articolului Proiectul privind protejarea pădurilor din Ilfov a primit aviz din partea unui organism al Guvernului României

Copaci din Corbeanca dispăruţi între timp, potrivit lui Alex Găvan

Platforma civică „Împreună pentru Centura Verde”, care stă în spatele proiectului, a obţinut un succes de parcurs, în tentativa de a combate poluarea din Capitală.

„Proiectul nostru de lege pentru protejarea pădurilor din Ilfov a primit aviz favorabil din partea Comisiei de mediu a Consiliului Eocnomic şi Social, organism al Parlamentului şi Guvernului României”, scrie pe Facebook unul dintre „părinţii” proiectului, Alex Găvan.

Detalii despre proiectul care vizează protejarea pădurilor din Ilfov, AICI.

Petiţia se poate semna AICI.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici