Promoţii de octombrie: Dormitor - 500 de lei, calorifer - 150 lei, cizme de piele - 160 lei şi aparat foto - 200 lei

Nici nu a început bine octombrie că supermarketurile şi hipermarketurile au şi venit cu noi şi noi oferte în dorinţa de a atrage clienţii. Preţurile sunt apetisante, iar calitatea produselor nu pare deloc alterată de criză, ci mai degrabă pare plauzibilă ideea că mgazinele au început să caute furnizorii cât mai ieftini. La produsele alimentare nu lipsesc promoţiile de genul "cumperi două şi iei al doilea la jumătate de preţ", dar sunt oferte şi la mobilier, încălţăminte, haine sau electrocasnice.

347 afișări
Imaginea articolului Promoţii de octombrie: Dormitor - 500 de lei, calorifer - 150 lei, cizme de piele - 160 lei şi aparat foto - 200 lei

Promoţii de octombrie: Dormitor - 500 de lei, calorifer - 150 lei, cizme de piele - 160 lei şi aparat foto - 200 lei (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Un hipermarket are sute de produse alimentare la promoţia "Cumperi două produse identice şi dai mai puţin cu 50% pentru al doilea".

Astfel, găseşti ulei de măsline Extra Virgin (0,5 litriX2, marca Pietro Coricelli) la 25,98 lei, orez Camolino (2x800 grame, marca Riso Scotti) la 6,72 lei sau whisky Ballantines (2x0,5 litri) la 52,20 lei.

Citeşte mai multe despre ofertele de octombrie ale hipermarketurilor pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici