Proprietarul unei case în care se ascundea un urmărit a deschis focul asupra mascaţilor

Un bărbat căutat de Poliţie pentru fapte penale comise în Călăraşi a determinat dechiderea focului asupra poliţiştilor, când a fost somat să iasă dintr-o casă din cartierul bucureştean Colentina.

260 afișări
Imaginea articolului Proprietarul unei case în care se ascundea un urmărit a deschis focul asupra mascaţilor

Proprietarul unei case în care se ascundea un urmărit a deschis focul asupra mascaţilor (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit unor surse din Poliţie, poliţişti de la Direcţia de Investigaţii Criminale-Serviciul Urmăriri şi luptători ai Serviciului de Intervenţie şi Acţiuni Speciale, au descins, vineri dimineaţă, la o locuinţă, din cartierul bucureştean Colentina, unde existau informaţii că se ascunde un bărbat, în vârstă de 20 de ani, dat în urmărire naţională, pe numele lui fiind emis, de către Judecătoria Olteniţa, un mandat de arestare pentru viol şi lipsire de libertate.

În momentul în care şi-au făcut apariţia poliţiştii, proprietarul casei, Marian Manolache, a ieşit din casă cu o armă de vânătoare şi a deschis focul asupra mascaţilor. În cele din urmă, bărbatul a fost imobilizat şi deposedat de armă, nicio persoană nefiind rănită.

Atât proprietarul casei, care este acuzat de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, ultraj şi tentativă de omor, cât şi urmăritul au fost reţinuţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici