Propunerea PSD pentru secretar de stat în MJ: Maia Teodoriu

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat că propunerea PSD pentru postul de secretar de stat la Ministerul Justiţiei (MJ) este Maia Teodoriu, nominalizarea fiind transmisă, miercuri seară, premierului Emil Boc.

47 afișări
Imaginea articolului Propunerea PSD pentru secretar de stat în MJ: Maia Teodoriu

Propunerea PSD pentru secretar de stat în MJ: Maia Teodoriu

"Popunerea noastră este doamna Maia Teodoroiu. Am transmis aseară (miercuri – n. r.) domnului prim-ministru propunerea PSD pentru poziţia aceasta de secretar de stat", a declarat Mircea Geoană, într-o conferinţă de presă la Craiova.

El a precizat că înţelegerea pe care PSD o are cu PDL este ca aceste două formaţiuni să nominalizeze câte un secretar de stat, iar ministrului Justiţiei, Cătălin Predoiu, să-i revină sarcina de a numi alţi doi secretari de stat.

"Înţelegerea pe care am avut-o cu cei de la PDL a fost ca din partea celor două partide să fie câte un secretar de stat. Doamna Teodoroiu ne va reprezenta pe noi, cei de la PSD, iar alţi doi secretari de stat vor fi aleşi de domnul ministru Predoiu", a declarat Mircea Geoană.

Întrebat cum comentează declaraţiile preşedintelui Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, conform cărora unul dintre secretarii nominalizaţi a fost implicat în instrumentarea unor dosare în care au fost vizaţi lideri social-democraţi, Geoană a spus: "Sunt convins că domnul Predoiu a selectat oameni de calitate şi fără un anumit tip de înclinaţie politică. De aceea vom fi foarte atenţi în această perioadă la Ministerul Justiţiei cum se va desfăşura activitatea".

Citeşte şi

Năstase: Propunerea PSD pentru secretar de stat la MJ, neanunţată de Predoiu

Trei secretari de stat la Ministerul Justiţiei, desemnaţi de Emil Boc

Predoiu: În maxim două săptămâni voi face propunerea în locul lui Morar

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici