Protest cu 500 de angajaţi de la Romgaz Mediaş

500 de sindicalişti de la Romgaz Mediaş anunţă că vor protesta luni în faţa instituţiei, anunţă, vineri, Sindicatul Liber Romgaz.

720 afișări
Imaginea articolului Protest cu 500 de angajaţi de la Romgaz Mediaş

Protest cu 500 de angajaţi de la Romgaz Mediaş

Sindicatul Liber Romgaz anunţă că luni, în 29 ianuarie, 500 de sindicalişti vor protesta la sediul societăţii faţă de intenţia de micşorarea a salariilor de încadrare cu 5,82%, dar şi de faptul că în bugetul de venituri şi cheltuieli din acest an nu sunt prevăzute sumele pentru adaosuri, prime şi indexarea cu rata inflaţiei, care sunt prevăzute în Contractul Colectiv de Muncă.

„Precizăm că acţiunea va avea loc în interiorul sediului SNGN ROMGAZ SA şi în exteriorul acestuia, cu participarea a 500 de salariaţi. Biroul executiv al Sindicatului Liber Romgaz speră să aibă un dialog deschis cu toate părţile implicate cu scopul sprijinirii salariaţilor care contribuie nemijlocit la rezultatele deosebite ale societăţii!”, se arată în comunicatul de presă transmis vineri de Sindicatul Liber Romgaz.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici