Protest pe contrasens în Constanţa. Jandarmeria dezminte că le-a întins o capcană protestatarilor

  • Jandarmeria dezminte că le-a întins o capcană protestatarilor în Constanţa.
  • Recunoaşte însă că maşina jandarmilor a întors pe contrasens, pe banda de urgenţă, după ce „a primit o nouă misiune”.
858 afișări
Imaginea articolului Protest pe contrasens în Constanţa. Jandarmeria dezminte că le-a întins o capcană protestatarilor

Jandarmeria precizează că, marţi, coloana de protestatari, formată din 47 de autovehicule, se deplasa pe autostrada A4 venind dinspre DN39, fiind însoţită de o autospecială de jandarmi, cu direcţia către Port.

„Întrucât accesul spre Port era blocat de o coloană de tiruri, echipajul de jandarmi şi autovehiculele protestatarilor au fost nevoite să staţioneze, ca urmare a acestui blocaj. Având în vedere că, la acel moment existau alte blocaje în dreptul porţilor 7 şi 9 din Port, echipajul de jandarmi a primit o nouă misiune, fiind redirecţionat către aceste zone. Întrucât drumul către Port era blocat, autospeciala jandarmeriei a întors pe contrasens, pe banda de urgenţă, având pornite semnalele luminoase, pentru deplasarea de urgenţă spre zona porţilor 7 şi 9”, transmite Jandarmeria.

În plus, spune sursa citată, un jandarm a coborât din maşină după ce a observat că o parte dintre autovehiculele intenţionează să o ia pe contrasens, punându-le în vedere că trebuie să staţioneze în locul unde se aflau: „menţionăm că niciun reprezentant al echipajului de jandarmi nu a făcut semne spre coloana protestatarilor, care să indice faptul că aceştia trebuie să-i urmeze. Deplasarea autovehiculelor care faceau parte din coloana de protestatari, pe contrasens, a fost o decizie exclusiv a acestora, fără a fi rezultatul unei indicaţii din partea forţelor de ordine”.

O coloană de protestatari transportatori şi fermieri care circula pe sens greşit pe Autostrada A4 a fost oprită în Constanţa. Zeci de şoferi au fost amendaţi, iar protestatarii au acuzat jandarmii că le-ar fi întins o capcană.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici