Proteste ale salariaţilor de la fabrica de încălţăminte Alpina Reghin

Circa 300 de angajaţi ai fabricii de încălţăminte Alpina SA Reghin au organizat, vineri, un miting de protest în curtea societăţii, nemulţumiţi că nu şi-au primit salariile pe luna octombrie.

23 afișări
Imaginea articolului Proteste ale salariaţilor de la fabrica de încălţăminte Alpina Reghin

Proteste ale salariaţilor de la fabrica de încălţăminte Alpina Reghin

Oamenii sunt nemulţumiţi pentru că nu şi-au primit salariile pe luna octombrie şi sunt speriaţi că din cauza problemelor financiare fabrica s-ar putea închide.

Angajaţii susţin că reprezentanţii patronatului le-ar fi spus, cu o zi în urmă, să nu mai vină la muncă începând de vineri, întrucât fabrica are mari probleme financiare şi este posibil să fie închisă. Oamenii susţin că niciunul din cei 900 de angajaţi nu a primit preaviz.

Până la ora transmiterii acestei ştiri, conducerea fabricii nu a putut fi contactată pentru a prezenta un punct de vedere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici