Proxeneţi prinşi în Tulcea după ce au obţinut un milion de dolari din exploatarea sexuală a unor fete

Zece tulceni trebuie să răspundă în faţa legii după ce au obţinut un milion de dolari de pe urma unor tinere pe care le-au trimis în străinătate să se prostitueze.

758 afișări
Imaginea articolului Proxeneţi prinşi în Tulcea după ce au obţinut un milion de dolari din exploatarea sexuală a unor fete

Proxeneţi prinşi

Procurorii DIICOT Tulcea anunţă, miercuri, că au dispus reţinerea pe o perioadă de 24 de ore a 12 inculpaţi, pentru constituirea unui grup infracţional organizat şi proxenetism.

În perioada 2011 – 2021, s-au constituit trei grupări infracţionale organizate în oraşul Măcin, judeţul Tulcea, care convingeau tinere să practice prostituţia în străinătate, obţinând astfel venituri substanţiale de pe urma acestora.

Cele trei grupări au obţinut din activităţile infracţionale aproximativ 1 milion de dolari, bani folosiţi pentru achiziţionarea unor case şi autoturisme de lux, conform DIICOT.

Procurorii DIICOT au făcut 10 percheziţii domiciliare în oraşul Măcin, în urma cărora au fost ridicate 5 autoturisme de lux, telefoane mobile, suma de 25.000 de euro, precum şi mai multe înscrisuri cu valoare probatorie.

Apoi, Tribunalul Tulcea a dispus arestarea preventivă a 10 inculpaţi, pentru o perioadă de 30 de zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici