PSD a montat două corturi şi o toaletă ecologică pentru jurnaliştii veniţi să relateze de la CExN - FOTO

Jurnaliştilor care au ajuns, duminică, la Orăştie, pentru a relata de la şedinţa informală a CExN al PSD, li s-au asigurat două corturi în aer liber şi o toaletă ecologică, în condiţile în care accesul presei în perimetrul complexului turistic în care are loc şedinţa nu este permis.

160 afișări
Imaginea articolului PSD a montat două corturi şi o toaletă ecologică pentru jurnaliştii veniţi să relateze de la CExN - FOTO

PSD a montat două corturi şi o toaletă ecologică pentru jurnaliştii veniţi să relateze de la CExN (Imagine: Liviu Dadacus/Mediafax Foto)

Comitetul Executiv Naţional (CExN) al PSD a fost convocat duminică seară la Orăştie, şedinţa fiind informală. Reuniunea se desfăşoară în fosta bază militară şi fabrică de muniţie, devenită complex turistic, cu specific militar.

Complexul, care se întinde pe aproximativ 80 de hectare, se află în apropierea oraşului Orăştie, într-o zonă împădurită, accesul făcându-se exclusiv pe un drum pe care se află două puncte de control.

Jurnaliştilor li s-a permis accesul în incinta complexului, însă doar până la al doilea punct de control.

Astfel, langă zona împădurită, pe partea dreaptă a drumului de acces, au fost montate două corturi, trei mese şi bănci, precum şi o toaletă ecologică.

Ziariştii au, de asemenea, acces la curent electric, asigurat prin montarea sucesivă a câtorva prelungitoare. Organizatorii asigură, de asemenea, apă şi cafea.

Social-democraţii au început să vină la şedinţa CExN în jur de ora 17.00, în condiţiile în care mai mulţi dintre aceştia au ajuns deja cu o zi înainte.

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, se află încă de sâmbătă la Orăştie, în timp ce preşedintele PSD, Victor Ponta, urmează să ajungă luni dimineaţă.

Având în vedere caracterul informal al reuniunii, presa nu are acces la şedinţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici