PSD „fură” startul înainte de consultările de la Cotroceni. Acuzaţia lui Iohannis: Nu mai pot păcăli pe nimeni, chiar dacă vor să-şi spele imaginea

Mădălina Dobrovolschi, purtătorul de cuvânt al Preşedinţiei, a declarat luni că ”pesediştii, oricât ar încerca să-şi spele imaginea, nu mai pot păcăli pe nimeni că sunt bine intenţionaţi”. ”PSD este foarte grăbit să defileze public cu iniţiativa de revizuire a Constituţiei?”, a adăugat ea.

2166 afișări
Imaginea articolului PSD „fură” startul înainte de consultările de la Cotroceni. Acuzaţia lui Iohannis: Nu mai pot păcăli pe nimeni, chiar dacă vor să-şi spele imaginea

PSD fură startul înainte de consultările de la Cotroceni. „Iohannis consideră că pesediştii, oricât ar încerca să-şi spele imaginea, nu mai pot păcăli pe nimeni”

”În legătură de intenţiile manifestate deja în spaţiul public de către preşedintele Camerei Deputaţilor, conform căruia PSD urmează să elaboreze un proiect de revizuire a Constituţiei pentru punerea în aplicare a rezultatului referendumului, preşedintele României consideră că pesediştii, oricât ar încerca să-şi spele imaginea, nu mai pot păcăli pe nimeni că sunt bine intenţionaţi şi interesaţi în a respecta voinţa cetăţenilor.

Să fie oare o simplă coincidenţă că imediat după ce preşedintele Klaus Iohannis a chemat partidele la consultări la Cotroceni, PSD este foarte grăbit să defileze public cu această iniţiativă de revizuire a Constituţiei?”, a declarat Mădălina Dobrovolschi.

Reacţia ei vine după ce preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a anunţat luni, la începutul şedinţei Biroului Permanent, că urmează să fie elaborat un proiect de revizuire a Constituţiei pentru punerea în aplicare a rezultatului referendumului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici