Pui de urs în căutarea mamei găsit pe marginea drumului, în judeţul Vrancea

Un pui de urs de o lună, probabil în căutarea mamei, a fost găsit, duminică seara, pe marginea unui drum din judeţul Vrancea.

1223 afișări
Imaginea articolului Pui de urs în căutarea mamei găsit pe marginea drumului, în judeţul Vrancea

Pui de urs găsit pe marginea drumului

„În jurul orei 19.00, un apel 112 sesiza faptul că un pui de urs a fost găsit de două persoane pe marginea părţii carosabile, la intrarea în localitatea Reghiu”, anunţă IPJ Vrancea.

Poliţiştii sosiţi la faţa locului au găsit usuleţul în vârstă de circa 1 lună şi au sesizat imediat Agenţia pentru Protecţia Mediului.

La faţa locului a fost prezent şi un medic veterinar din cadrul ACDB Vrancea.

Poliţia susţine că puiul de urs a fost pus pe bancheta autospecialei până la sosirea Gărzii de Mediu.

„Ce-i drept, nu i-a prea plăcut acolo şi a început să zgârie spătarul. Ce să îi faci, este şi el mic. Puiul de urs este bine şi sperăm ca în curând să i se găsească şi mama”, susţine Poliţia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici