Pui de urs orfan, salvat şi învăţat într-un centru din Vrancea să se descurce | FOTO

Un pui de urs orfan a ajuns la Centrul pentru reabilitarea faunei sălbatice din Vrancea. Ursuleţul va fi învăţat să se descurce, apoi va fi relocat

1426 afișări
Imaginea articolului Pui de urs orfan, salvat şi învăţat într-un centru din Vrancea să se descurce | FOTO

Pui de urs orfan, salvat şi învăţat într-un centru din Vrancea să se descurce

Potrivit Asociaţiei pentru Conservarea Diversităţii Biologice, puiul de urs orfan a ajuns, prin grija Ocolului Silvic Naruja şi a unei asociaţii de echitaţie la Centrul pentru reabilitarea faunei sălbatice din Vrancea.

După o scurtă vizită prin cabinetul veterinarului şi o noapte de odihnă, ursuleţul va fi transferat la Centrul pentru pui de urşi orfani de la Bălan. Acolo va învăţa până la vârsta de 2 ani cum trebuie să se descurce şi apoi va fi relocat în pădurile din Munţii Vrancei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici