Pumnii strânşi pentru medicul-erou Cătălin Denciu. Care este starea sa după ce a fost transferat în Belgia

  • Starea medicului-erou este stabilă
  • Acesta avea arsuri pe 70-75% din suprafaţa corpului
  • Medicul a fost transferat în Belgia
1028 afișări
Imaginea articolului Pumnii strânşi pentru medicul-erou Cătălin Denciu. Care este starea sa după ce a fost transferat în Belgia

Pumnii strânşi pentru medicul-erou Cătălin Denciu. Care este starea sa după ce a fost transferat în Belgia

Nelu Tătaru, ministrul Sănătăţii, declară că starea medicului Ioan Cătălin Denciu, eroul din incendiul de la Piatra Neamţ, este stabilă. Acesta a spus că în urma evaluării de la Spitalul Floreasca, medicul avea arsuri pe 70-75% din suprafaţa corpului şi a fost transferat în Belgia.

  • „A ajuns ieri în jurul orei 12. S-a efectuat o procedură de dializă, s-a efectuat reechilibrarea, tratamentul arsurilor. Critice sunt cele 3 zile în arsuri, 3 zile, 3 săptămâni, 3 luni. Este o procedură şi un protocol în arsuri. Aşteptăm evaluări în fiecare zi. Ţinem legătura”, a declarat Nelu Tătaru.

                     

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici