Punct pentru colectarea de ajutoare destinate sinistraţilor de la inundaţii, şi în Sectorul 6

Primăria Sectorului 6, prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 şi Direcţia Generală de Poliţie Locală, a început, luni, o campanie pentru strângerea de bunuri şi alimente destinate persoanelor afectate de inundaţii.

304 afișări
Imaginea articolului Punct pentru colectarea de ajutoare destinate sinistraţilor de la inundaţii, şi în Sectorul 6

Punct pentru colectarea de ajutoare destinate sinistraţilor de la inundaţii, şi în Sectorul 6 (Imagine: Octav Ganea/ Mediafax Foto)

Cei care vor să doneze ajutoare destinate sinistraţilor sunt aşteptaţi la punctul de colectare aflat în incinta Clubului Seniorilor Sector 6 din Calea Plevnei nr. 234, programul fiind de luni până vineri între orele 8.00 şi 19.00, iar sâmbăta între 8.00 şi 14.00.

Joi, primul convoi cu ajutoare destinate persoanelor afectate de inundaţii se va îndrepta spre Vaideeni, judeţul Vâlcea, securitatea transportului urmând să fie asigurată de reprezentanţii Direcţiei Generale de Poliţie Locală a Sectorului 6.

Tot la iniţiativa Primăriei Sectorului 6, în perioada imediat următoare, mai mulţi copii din zonele afectate vor fi găzduiţi într-un centru social din comunitate şi vor participa la programe non-formale de petrecere a timpului liber.

Bucureştenii pot dona alimente (conserve), apă potabilă, pături şi haine pentru sinistraţii inundaţiilor şi la unul dintre cele şase puncte de colectare amenajate de Primăria Capitalei şi cele ale sectoarelor 2 şi 3.

Primăria Capitalei a amenajat un astfel de punct de colectare la Centrul de Informare şi Documentare Pentru Relaţii cu Cetăţenii al Primăriei Capitalei, din bulevardul Regina Elisabeta nr. 42, sector 5, programul fiind în zilele de luni, marţi şi vineri, între orele 9.00 şi 16.30, şi miercuri, între 9.00 şi 18.30.

În Sectorul 2 este deschis, în acelaşi scop, un cort militar, pe Şoseaua Stefan cel Mare (la intrarea pe Aleea Circului). Programul zilnic de funcţionare este între orele 10.00 şi 20.00.

În Sectorul 3 sunt patru astfel de puncte, deschise zilnic între 9.00 şi 21.00. Acestea se află la Centrul de Îngrijire şi Asistenţă pentru persoane vârstnice "Casa Max" (str. Vasile Goldiş nr. 1), Centrul de Îngrijire şi Asistenţă "Floarea Speranţei" (Calea Vitan nr. 267-269), Complexul de Servicii pentru copiii străzii (str. Rotundă nr. 2) şi Centrul de Plasament pentru copii cu dizabilităţi "Crinul Alb" (str. Marin Pazon nr. 2B).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici