Punct şi de la capăt! Când îţi dai seama că trebuie să-ţi schimbi jobul

Să te gândeşti să-ţi schimbi locul de muncă într-o perioadă în care mulţi dintre prietenii tăi şi-au pierdut jobul sau când ofertele de angajare au scăzut de trei ori faţă de anii anteriori, ar putea părea un lucru necugetat.

43 afișări
Imaginea articolului Punct şi de la capăt! Când îţi dai seama că trebuie să-ţi schimbi jobul

Punct şi de la capăt! Când îţi dai seama că trebuie să-ţi schimbi jobul (Imagine: Laszlo Raduly/Mediafax Foto)

Cu toate acestea, sunt situaţii în care este necesar să te gândeşti la o schimbare pe plan profesional. Dacă dimineaţa ai dificultăţi să cobori din pat, gândindu-te cu silă la o nouă zi de muncă, sau dacă simţi că firma are dificultăţi şi că ţi-ai putea pierde jobul, poate ar fi cazul să-ţi scoţi CV-ul de la naftalină şi să începi să citeşti anunţuri de angajare.

Nu te mai duci cu plăcere la muncă? Nu te mai înţelegi cu şeful? Te simţi dat la o parte de colegi? "Miroşi" nişte dificultăţi financiare pe care le are compania?

Citeşte mai multe despre momentul în care să-ţi schimbi jobul pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici