Punctul ISU Argeş de pe Transfăgărăşan şi-a încetat activitatea

Punctul de lucru temporar al ISU Argeş de pe Transfăgărăşan, Baza Salvamont „Cota 2000”, şi-a încetat joi activitatea.

2022 afișări
Imaginea articolului Punctul ISU Argeş de pe Transfăgărăşan şi-a încetat activitatea

Punctul ISU Argeş de pe Transfăgărăşan şi-a încetat activitatea

Punctul a fost încadrat cu un echipaj format din paramedici SMURD şi o ambulanţă de tip B2, pentru a asigura primul ajutor calificat.

În cele aproximativ patru luni de funcţionare, salvatorii au gestionat 65 de misiuni. Dintre acestea, 23 au fost urgenţe medicale, 10 accidente, 29 de monitorizări ale zonelor în care şi-au făcut prezenţa animalele sălbatice, iar trei au fost alte tipuri de intervenţii.

Operaţionalizarea punctului de lucru s-a făcut în parteneriat cu Serviciul Public Judeţean Salvamont Argeş, având scopul de a asigura o intervenţie operativă în situaţiile de urgenţă medicală pe DN 7C Transfăgărăşan, inclusiv în zona judeţului Sibiu, colaborând cu ISU Sibiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici