„Putem merge din 15 mai la iarbă verde?” Răspunsul dat de Marcel Vela

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a răspuns pe contul său de Facebook, unui set de 7 întrebări venite din partea românilor.

6934 afișări
Imaginea articolului „Putem merge din 15 mai la iarbă verde?” Răspunsul dat de Marcel Vela

„Putem merge din 15 mai la iarbă verde?” Răspunsul dat de Marcel Vela

Una dintre întrebări s-a referit posibilitatea cetăţenilor de a ieşi la iarbă verde sau pe plajă după 15 mai. Ministrul de Interne a răspuns că acest lucru va fi posibil după data de 15 mai, cu condiţia respectării normelor de igienă şi a distanţării sociale.
 
”Puteţi merge începând cu 15 mai unde doriţi dumneavoastră, evident respectând regulile impuse în ordonanţele militare. Aceste reguli vor fi preluate în decizia Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă. Adică, să păstraţi distanţa socială, să aveţi materiale de protecţie şi, evident, să îndepliniţi toate condiţiile care ţin de igiena personală”, a fost răspunsul lui Marcel Vela.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici