RADET are un nou administrator special, după ce Răzvan Niţu a demisionat în urma accidentului în care doi angajaţi ai Regiei au murit

Consiliul General al Municipiului Bucureşti l-a numit, joi, pe David Alexandru Burghiu administrator special al RADET, cu 30 de voturi pentru şi 10 împotrivă.

391 afișări
Imaginea articolului RADET are un nou administrator special, după ce Răzvan Niţu a demisionat în urma accidentului în care doi angajaţi ai Regiei au murit

RADET are un nou administrator special, numit de Consiliul General al Capitalei, după ce Răzvan Niţu a demisionat în urma accidentului în care doi angajaţi ai Regiei au murit

RADET a rămas fără administrator special după ce, în urmă cu aproximativ o lună, Răzvan Niţu şi-a dat demisia de onoare din această funcţie, în urma unui accident în care doi angajaţi ai Regiei au decedat.

Potrivit CV-ului, făcut public în şedinţa CGMB de joi, David Burghiu este în prezent director general al Companiei Municipale Managementul Traficului Bucureşti, precum şi membru al Consiliului de administraţie Metrorex. De asemenea, este membru al Consiliului de administraţie al Companiei Municipale Parcuri şi Grădini SA, dar şi consilier în cadrul Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti. Din 2008 până în 2014, a lucrat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

În 2010 a absolvit Colegiul Naţional de Apărare din cadrul Universităţii Naţionale de Apărare Carol I, iar în 2009 şi-a luat masteratul în securitate şi apărare naţională la aceeaşi universitate.

În perioada 2004 - 2008 a urmat cursurile Academiei de Poliţie „Al. I. Cuza” - Facultatea de Drept, iar între anii 2000 - 2004 - Colegiul Naţional 'Ecaterina Teodoroiu' din Târgu Jiu.

Potrivit declaraţiei de avere, depusă pe site-ul Metrorex, noul administrator al RADET deţine mai multe terenuri, dintre care trei intravilan. Burghiu mai deţine două apartamente, patru spaţii comerciale şi bijuterii în valoare de 300.000 de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici