Radu Vasile este internat la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti

Fostul premier Radu Vasile este internat din 30 iulie la Spitalul Universitar de Urgenţă, pentru probleme gastro-intestinale care au apărut după un tratament cu citostatice, el fiind diagnosticat cu cancer la colon în urmă cu mai mult timp, au declarat, luni, apropiaţi ai familiei acestuia.

135 afișări
Imaginea articolului Radu Vasile este internat la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti

Radu Vasile este internat la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB), medicul Bogdan Popescu, a confirmat că Radu Vasile este internat din 30 iulie în unitatea sanitară, pentru probleme gastro-intestinale, precizând că nu poate da mai multe informaţii despre starea acestuia, pentru că fostul premier a cerut discreţie.

Bogdan Popescu a mai spus că pacientul este în curs de echilibrare şi ar putea fi externat până la sfârşitul săptămânii.

Apropiaţi ai familiei lui Radu Vasile au declarat, pentru MEDIAFAX, că acesta a fost operat în Israel de cancer la colon, unde a urmat şi un tratament cu citostatice. Joi seară i s-a făcut rău, acuzând stări de vomă, dar şi o stare generală foarte proastă, fiind adus pentru reechilibrare la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti.

"Este firesc ca, după citostatice, starea pacientului să fie tot mai greu de suportat", au explicat specialişti.

După ce starea lui Radu Vasile va fi echilibrată, acesta va merge din nou la clinica din Israel pentru continuarea tratamentului, au mai spus apropiaţi ai familiei acestuia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici