Rafila: Se caută soluţii pentru ocuparea locurilor rămase libere la Rezidenţiat

Ministrul Sănătăţii Alexandru Rafila a anunţat marţi că aproximativ 200 de locuri au rămas libere după examenul de Rezidenţiat şi că se caută soluţii pentru ca acestea să fie ocupate.

217 afișări
Imaginea articolului Rafila: Se caută soluţii pentru ocuparea locurilor rămase libere la Rezidenţiat

Rafila: Se caută soluţii pentru ocuparea locurilor rămase libere la Rezidenţiat

Ministrul Sănătăţii a spus că la Medicină de familie, din cele aproape 700 de locuri au rămas libere circa 40, adică 6% din totalul locurilor alocate Medicinei de familie.

În total, au rămas libere aproape 200 de locuri, iar ministerul caută soluţii pentru ocuparea acestora.

„Sunt aproape 200 de locuri libere, care înseamnă şi Chirurgie, şi Medicină de urgenţă, şi Medicină de familie şi ne gândim la o soluţie rapidă încât, în perioada imediat următoare, aceste locuri să fie ocupate conform prevederilor legale în vigoare, încât să nu mai existe practic locuri disponibile la pregătirea în Rezidenţiat, inclusiv din specialităţi deficitare care să nu fie ocupate de tinerii absolvenţi”, a spus Alexandru Rafila.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici