Răniţii în accidentul cumplit din Ialomiţa | Tânăra de 19 a fost detubată, dar este încă în risc vital. Ceilalţi trei răniţi, în stare stabilă

Tânăra în vârstă de 19 ani, rănită sâmbătă în accidentul rutier din judeţul Ialomiţa, internată la Spitalul ”Bagdasar-Arseni” din Bucureşti, a fost detubată, este conştientă, dar se află în continuare în risc vital, anunţă Ministerul Sănătăţii. Alte două femei sunt internate la Spitalul Floreasca.

1182 afișări
Imaginea articolului Răniţii în accidentul cumplit din Ialomiţa | Tânăra de 19 a fost detubată, dar este încă în risc vital. Ceilalţi trei răniţi, în stare stabilă

Accidentul cumplit din Ialomiţa soldat cu 10 morţi şi 7 răniţi | Fata de 19 este în continuare în stare gravă. Ceilalţi trei răniţi, în stare stabilă

UPDATE ORA 12:25 Potrivit unei informări a Ministerului Sănătăţii, cele două femei internate la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca sunt stabile clinic, fiind internate în continuate în Secţia de Terapie Intensivă. O pacientă a fost detubată, cea operată este în continuare intubată.

 

Tânăra în vârstă de 19 ani, internată la Spitalul „Bagdasar Arseni" a fost detubată, e conştientă, dar este încă în risc vital. Celelalte trei victime ale accidentului de sâmbătă aflate la Spitalul ”Bagdasar-Arseni” sunt stabile, conştiente.

Ştirea iniţială

Tânăra în vârstă de 19 ani, rănită sâmbătă în accidentul rutier din judeţul Ialomiţa, internată la Spitalul „Bagdasar-Arseni” din Bucureşti, este în continuare în stare gravă, fiind intubată, anunţă duminică Ministerul Sănătăţii.

Potrivit unei informări a Ministerului Sănătăţii, celelalte trei victime ale accidentului de sâmbătă aflate la Spitalul „Bagdasar-Arseni” sunt stabile, conştiente.

„Starea celor 4 paciente este staţionară. Trei dintre acestea sunt stabile, conştiente. Tânăra de 19 ani este în continuare în stare gravă, este intubată", a transmis Ministerul Sănătăţii.

Zece oameni au murit şi şapte au fost răniţi în accidentul rutier produs în zona localităţii Sfântul Gheorghe din Ialomiţa. Poliţiştii rutieri au stabilit că accidentul s-a produs după ce TIR-ul a pătruns pe contrasens şi a lovit microbuzul care ducea, sâmbătă dimineaţa, pasagerii spre locurile de muncă. Opt din cele zece persoane care au murit erau angajaţi Mega Image, a anunţat compania.

 

Taguri:
accident,
ialomiţa,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici